Máš krásnou tvář

Máš krásnou tvář

Anotace: spontánní

Máš krásnou tvář
Zpívá si jako mé jaro
Řezaný kalamář
Ve kterém smočím své pero

Když zavřu oči
Pořád slyším tu píseň
Která se bez not
Snaží prodrat ven

Máš krásnou tvář
Když odjíždí vlaky
Ptám se svých zdí
Kudy půjdou tvé kroky

Když prší kapky
A toulám se poli
Modlím se taky
Ať nebe ti svolí

Máš krásnou tvář
Co číst bych si chtěla
Máš krásnou tvář
Mám v tobě anděla
Autor M22RainBird, 17.05.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí