TY a ty

TY a ty

Anotace: co o tobě vůbec vím?

Jsi zákeřná
a nevíš o tom.
Jsi malicherná
a vyžíváš se v tom
Jsi zajímavá
a dobře to víš.
Jsi podezíravá,
ale za to se nestydíš.
Jsi ztracená
navždycky zvrácená.
Jsi převrácená
váza plná květů.
Jsi brána
do dalších světů
Jsi vzpomínka
co nepřebolela
Jsi nadávka
co ke mě doletěla.
Jsi konečná
kde světlo už nesvítí.
Jsi statečná
svět u nohou leží ti.
Jsi vražedná
zbraň kterou hledám
Jsi zákeřná
na tvá slova nikdy nedám
Jsi výbušná
látka co se tu válí
Jsi neposlušná,
holka co nikdy nezahálí.
Jsi uražená
ješitnost
Jsi obdařená
nemáš toho nikdy dost.
Ty jsi prostě ty
a každý to moc dobře ví.
Autor Maddean, 18.05.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí