NĚCO MEZI NEBEM A ZEMÍ

NĚCO MEZI NEBEM A ZEMÍ

Anotace: ... silný nepodarek :-)), ale muselo to jít ze mě ven!!!

Tvé včerejší vyznání lásky mě hřeje u srdce.
Je sladké, jak jižní ovoce!
Tvoje slůvka mi stále v ouškách zní,
jak zvonkohra co se rozezní.

Jak je možné,
že láska naše,
nás tak dlouho k sobě váže
a nic nás rozdělit nedokáže?

Co za kouzlo v obou dříme,
že si vůbec nevšedníme?
Jsme si vzájemnou inspirací básní,
jsme spolu neskonale šťastní!
Autor Dalimila, 15.04.2005
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí