Kam se poděli?

Kam se poděli?

Anotace: ..zamyšlení nad tím co je důležitější? Láska nebo přátelství? láska, vím..ale co když vás milovaná osoba opustí? budete pořád ještě mít přátele...?

Kam se poděli?

Venku jaro světem plyne
slunce rozhžavuje ulice
a já doufám že dnes to bude jiné
než poslední dva, tři měsíce...

Zase tady ležím sama
do stropu se dívám
večery, noci i rána
v myšlenkách tě líbám...

Tvoji přítomnost stále cítím
nevím jak se toho vzdát
do nebezpečí vzpomínek se zase řítím
a o budoucnosti?
si můžu nechat zdát....

Matně si teď vzpomínám
že měla jsem i přátele
zase se ve vzpomínce rozplývám
doufajíc že mě zahřeje.

Kam se jen všichni poděli?
Usilovně přemýšlím
čekám až smrt nás rozdělí
moment, možná vím...

Já se vážně hrozně snažím
a už vím kde se stala chyba
,,Víš Adi já si svých přátel vážím
jenže TY sis jich nevážila...."

...aha, tak tím to asi bude...
Autor Malinka, 18.05.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí