Útěk

Útěk

Anotace: Co k tomu říci....prostě to tak cítím

Když vylétla jsem z hnízda ven,
zavýskla jsem svobodně,
že mohu zpívat, být tu všem,
myslela jsem si chorobně.

Teď utápím se v závějích a rozhrnuji cestu,
sama si vše ztěžuju a pasuji se na nevěstu.
Na nevěstu neznáma, co vyhledává změnu, zároveń je nestálá a prahne po problému.

A když život plyne hladce, chybí kuráž, motivace,
proto si to ztěžuji a svůj život zpestřuji.
Jen se často nechápu, ve svém nitru zatápu.

Pokud tajně miluji, jsem jak saně ve sluji.
Sálám, hořím, srdce zpívá, a můj zrak se smutně dívá.........
A můj hmat spí na polštáři..vlasy zalesknou se v záři.........
Oči jiskry žhavosti...tělo - snůška cenností

Do mechu měkce ulehám a zavírám oči,
les slaví svátek ticha, a mně se hlava točí,
něco mě lehce šimrá, stéblo trávy pod nosem
a něco pod obočím.
Nebojím se a oči neotvírám,
zlehka se nadechnu.
Duhové mapy před sebou na plátně rozkoši mám,
cosi mě šímrá,
já nebráním se tomu,
nejsem si jistá,
zda područím se zlomu.
Autor jerabina, 19.05.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle mne hodně oslovilo, to se Ti moc povedlo. Pokračuj dále, ať se mám na co těšit.Angličanko!!!!
děvčátko z jetele

14.06.2007 22:27:00 | devcatko z jetele

Psaní tě baví,viď? -držím ti palce:o)

22.05.2007 18:28:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí