Rozdvojky

Rozdvojky

Anotace: Totální hovadina

Potkala jsem muže,
co prý ještě může......chodit bez berlí
jednu má však ve skříni,
hodil přes ní halenku......přes tu svoji milenku.
Prý má dneska krámy.......krámy od svý mámy.....ve sklepě.
Ve sklípku je správný chládek, posedíme,
dáme párek.....v rohlíku.
Já jsem nechtěl tatarku, dejte mi kus oharku, máme hody za marku.

Prvá druhá třetí čtvrtá, můra na svou sestru volá:
"Rychle, můro, uleť pryč nebo na tě spadne míč.
Bude z tebe placka, od mamky tě čeká facka.
Poslechni mých drahých rad, ať nepoznáš věčný chlad."
Autor jerabina, 19.05.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hej ty jó, to je dobrý, ty tvoje asociace:o)

10.11.2007 20:17:00 | Hippodamie

Tak teda nevim:-D

03.06.2007 21:58:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí