Když umírám,tak žiju

Když umírám,tak žiju

Anotace: ..

Až se smrtí si budu hrát a obracet se budu v hrobě,pak možná si budu přát,abych vrátit se mohla k tobě.Semnou už to bude dobré,však u tebe zbude jen žal.Jen nebe už neuvidím modré,ale život,ten půjde mi dál.Život chodí světem sem a tam,však nezabloudí mi v tom světě?Ale ne,na to ho dobře znám,jen ve mě už nepokvete.Život a smrt,smrt a život,jak vyznat se v tom mám?Vždyť jeden život končím a druhý začínám.
Autor Aluna, 19.05.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

souhlasím s komentářem podemnou..;o)

19.05.2007 22:54:00 | colorka

dobré... len to skús trošku graficky upraviť... do strof, stĺpcov... takto sa to veľmi zle číta.

19.05.2007 18:45:00 | Evel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí