PODRAZ

PODRAZ

Anotace: ...

Slova
Tak prázdný a umělý
Jako tváře modelek
Dokonale falešný

Byly to sliby
Krásný a chtivý
Ale já
Nejsem bez chyby

Prázdná sklenice
Někde ji vypil
Za tebe
A tys u toho nebyl

Zítra bude nebe plakat
Říkaly rosničky
A já se nechala naivně zlákat
Na jejich sladký řečičky

Stejně kecaly...

Říká se tomu podraz lásko
Autor -Wendy-, 19.05.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy mám nějaký pocit a nevím, jak to okomentovat.

19.05.2007 22:56:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí