Snění o přátelství

Snění o přátelství

Anotace: Ať se líbí:-)

Tma se kvapem blíží,
slunce se sune níž a níž,
víčka se mi únavou klíží,
vnímáš mě, nebo už spíš....

Měsíc vystřídal slunečního prince,
je to měsíční záře,
září intenzivně a blízce
mi svítí a vpaluje se do tváře.

Všechno ztichlo, všichni spí,
jen já nespím, ale sním.
Sním o přátelství,
je to velké tajuplné rušné hájemství.

Přebývají zde lidé staří,
co si navzájem porozumět snaží.
A potom jem tu já a ty,
ty jenž víš, še máš dobrého přítele,
který ti pomůže z každé svízele.
Autor Tomáš Přidal, 20.05.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí