PRACHOVÉ POLŠTÁŘE

PRACHOVÉ POLŠTÁŘE

Anotace: konkretni dojem z konkretniho vecera..tak nevim, jestli se to muze libit jeste nekomu krome mne

PRACHOVÉ POLŠTÁŘE

Vesnice z kvítí
lodě tam připlouvají
přeplněné těly mrtvých námořníků

Dům na konci cesty
mnoho dveří
za nimi zajatci kytarových sól

Polštáře v prachu
hlava sťatá v kuchyni
na stole sekera s otisky tvých prstů

Na krátký okamžik
letmého pohlazení
psi se otočili a vytí ustalo

Pozval jsi mne dál
a práskl dveřmi
mě to nevadí, jsem uvnitř s tebou
Autor Stepa, 15.04.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí