Utopie?

Utopie?

Anotace: Komu není rady, tomu není pomoci... Lidstvo na to jednou zle doplatí...

Stydím se za to že jsem člověk
Stydím se za tu naši pýchu
Obdobím lidským byl jedině pravěk
Teď všechno válí se hluboko v prachu

V Beskydské přírodě - uhelné doly
Za vytěžené peníze - obložené stoly
Na kyselý obličej padají kapek tisíce
Bude náš život kratší než ten Jepice?

A pořád dokola ta samá věta
Že nikdy nepřijde záhuba světa
Vždyť přece LIDSTVO všechno zlé přežije
Ale konec Světa není už jen
...pouhá...
U-T-O-P-I-E
Autor Sigurd II., 20.05.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrej názor:-)souhlasím

08.08.2007 20:32:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí