Jsi

Jsi

Anotace: vážně jsi..

Jsi den,který právě vzniká,
jsi sen,co noc odemyká,
jsi léto,plné krásných dnů,
jsi zima,plná letních snů,
jsi rosa,plná svěžesti,
jsi láska,plná neřesti,
jsi motýl,krásně duhový,
jsi člověk,co nic nepoví,
jsi brouček,mých všedních dnů,
jsi spása, mých věčných snů,
jsi půlka,mého těla,
jsi ten koho jsem chtěla,
jsi ten,s kým v oblacích se vznáším,
jsi vítr,který dobře snáším,
jsi vločka,co klesá na mou tvář,
jsi slunce,vydávající teplou zář,
jsi vánek,co čechrá moje vlasy,
jsi úžasným pocitem krásy,
jsi ten,kdo vyhýbá se loužím,
jsi to ty,po kom strašně toužím.
Autor Aluna, 20.05.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no ta je pěkná ta se ti povedla...

07.06.2007 18:13:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí