Tisíc pocitů

Tisíc pocitů

Anotace: Stará...

Tenhle pocit rád nemám,
nejsem smutný,
ani šťastný nejsem.
Vlastně se ani moc dobře neznám.

Je to k vzteku,
chci milovat,
chci nenávidět.
Je mi do breku.

Užírám se v pochybnostech,
chci ven,
ale nejdu tam.
Bludný červ mi vrtá ve vnitřnostech

Do mého srdce, tisíc pocitů se vejde,
jsem unavený,
ale spát se mi nechce.
Vše se spraví a snad to přejde...
Autor Cloudy, 20.05.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí