Má nenasytná, naskrz milovaná

Má nenasytná, naskrz milovaná

Anotace: .........

Má nenasytná, naskrz milovaná

Jsme spojeni navzájem
(snad za to můžou ty hřeby)
rány jsou plné bezuzdného milování
a kolem koroze, koroze vyvrcholení...

Až to bude nesnesitelně vilné
odřízneme se
(nechám si tvé opálové nohy)
ty se nakrmíš, naposled
mou bělostnou prostopášností

a pak se rozvaneš
po celém mém proutěném egu
jak bědná tapetáž se vzorem květů,
jak Blakeova potrhaná reprodukce

(12.7. 2007 - finální úprava)
Autor Lavran, 20.05.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí