Stav

Stav

Anotace: :o)

Krásná, jak může
osoba byti krásná,
když oba hádají se,
avšak milují se.

Je to zkouška snad ?
Rád bych vídal tě,
avšak odmítání,
kterým se oba objímáme,
brání schůzkám našim.

Nevím proč si nemáme co říct,
když rozuměli jsme si tolik.
Moc mi chybí pochopení tvé.

Pomáhat chtěl bych,
avšak nemohu.

Snad bude líp,
rád tě stále mám,
i když nebude to jak dřív.
Autor Niobi, 20.05.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí