Past

Past

Anotace: Připadám si jako v pasti ...

Co se srdcem plným lásky
jež odpověď hledá na otázky
jaký bude další den
zda splní se, aspoň jeden sen

sny se v životě neplní
život, je života náplní
život nosí jenom strasti
narodíš se, a už jsi v pasti

žádná past tě nepohladí
ani když tě přítel zradí
past sevře tě do čelistí
tím můžeme si být jistí

jistota, z duše je jen cár
rána kamenem, od života dar
lidé hledají jenom svár
a ten nejtvrdší je jejich král

panuje moudře, spravedlivě
nevnímá tě vůbec živě
jsi pro něj pouze věc
musí ti to stačit, přec

chceš se bouřit, odporovat
životu své srdce nedat
budeš stejný jako král
který si s tvým srdcem hrál
Autor rozinky, 21.05.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí