KŘEČE V BŘUCHU

KŘEČE V BŘUCHU

Anotace: O maturitě, složená na přání, na psychickou podporu, jen trapná hříčka, ale já sem se aspoň vypsal ze stresu. Snad to vyzní optimisticky... (schoval sem tam 3 předměty z pěti, ze kterých maturuju)

Království za koně dám
Bodejte si, račte!
Zadek vstříc osinám
Ráno to začne

Hele hele
sráč jde!
Prd a průjem pluje
Hlomozí z dračí sluje

Ou yeah!
Ou yeah!

Království za koně dám
zatímco
chrním v trní
u hlavy smrdí mi
mlíko a strdí

Království za koně dám
zatímco
v růžích spím
a týden nesnídám

Dneska to udělám
Prostě to udělám!

/i když se ráno
trochu
připodělám/
Autor journeyman, 21.05.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je fakt optimismus...:-)
My jsme se rozhodli, že odmaturujem třídní k vzteku...

22.05.2007 21:45:00 | lidus

ten prvákův komentář mi není moc jasnej
to je jako ostrá kritika nebo já nevím...
zvláštní metafora - maturita jako voda v tobogánu, na kterou nevěřím... divný...

21.05.2007 14:59:00 | journeyman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí