Loučení

Loučení

Anotace: Báseň, kterou jsem napsal ve svém docela nepříjemném období.

Naposled chodbami zvuk zvonku letí,
sólista v nitru mém smutnej song hraje,
odhoďme ze srdcí naváté smetí,
vždyť zakrátko odejdem v daleké kraje.

Zoufalé obětí, letmý stisk ruky,
bezcenou listinu pod paži dáš,
za sebou zaslechneš plačtivé zvuky,
nesmíš se otočit, ztesk v sobě máš.

Zanechejme rozbrojů
a zapomeňme hádky,
vyvlečte se z postrojů,
vraťte se mi zpátky.

Loučím se s Vámi touto básní,
měl jsem Vás všechni více než-li rád,
však bylo by lepší prásknout dveřmi,
NEŽ CELÝ ŽIVOT LHÁT!!!
Autor ringil-suky, 21.05.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká básnička,cítím z ní emoce...Jen tak dál...

22.05.2007 19:22:00 | Lenie

inu. tohle JE básen..

21.05.2007 13:58:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí