Bestie

Bestie

Anotace: prostě není to hodná holka

Matka pěti dětí
co spí se všemi pěti
v jedné posteli - ta tě zastřelí..

Jen co překročíš práh
bude si myslet, že jsi vrah
podlý zloděj emocí, nákaza šířící nemoci..

Zastřelí tě bez rozpaků
půjde si sednout do lapáku
bude trpět za děti...

Co děláš v její posteli?
ona tě za to zastřelí
nevěř jí,je to bestie
pomiluje a zabije..
Autor Stepa, 16.04.2005
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí