Já a sobě vertigo

Já a sobě vertigo

Anotace: .........

Vyseknu pukrle mým
pěti promile
a vozit se budu na kovovém racku

Já, paranoidní ostrokřídlý motýl
nesoucí v pařátech nálož
magie...

Z kontextu aktů vykradu
se pokradmu až
pod kolesa kolosů,
aby reminiscence
měla o čem pamflet odprosit

Nohy vlastním tvarohové
(vraždou zabředám)
na nestálé plošině
až do fraktury čelního laloku

Viněta solné viny
před svárem úředníkovým bledá
jak klášterní stěna

skřípe trestem
o dvě vulkanické tresky

Kněz, poslední pomazání,
olovění andělé prší z očistce
a kuropění je mi žalm

též dlouhá závrať
kterou sám si sobě
zakopávám

učenému

...vertigo...
Autor Lavran, 22.05.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufám, že těch 80% promineš.. ale podle mne se tohle zdaleka nedokáže vyrovnat těm novějším. přečíst si nejdříve tohle, tak máš taky 100... jenže přišla na nesprávném místě v pořadníku..

15.07.2007 16:23:00 | niemante

Skvělá...

06.06.2007 20:50:00 | Severka

...Ad verbum...

22.05.2007 17:24:00 | Lota

tak tohle bych na liter mohla od rána do rána :)

22.05.2007 11:49:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí