srdce bolavý

srdce bolavý

Anotace: ..........

Srdce se mi páře,
rozplyne se v prach,
potkávat jen lháře
a hrát v jejich hrách.
Ve hře chlastu
ve hře automatů,
proč zrovna tuhle cestu,
možná si tě pletu.
Ale tvůj smích,
sakra to bolí,
bůh lásky na chvíli stich,
ale mlátí mě holí.
Srdce mi puká
možná chce něco říct
snad mi to už říká,
že jsem si tě mohla splýct.
Ale já cítim
že moje cesta někam vede,
že má cíl,
že mám milovat právě Tebe
ze všech možných sil.
Trápit se bolestí srdce,
trápit se Tvym pitím,
pořád věřit lásce
i s mým věčným vytím.
Pro lásku v srdci
pro Tvůj svět
nebudu to předsi
vzdávat hnedka teď
Srdce bolavý
nedá mi pokoje,
snad bolest se z něj odplavý
někam do hnoje.
Snad to bude brzy,
snad v Tvem naručí,
láska neni mi cizí,
i když se srdce rozkučí.
Autor Šáry, 22.05.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí