Každý další čas

Každý další čas

Anotace: Budeme spolu..se s životem prát

Každý další čas

Cokoliv přinese další den
já budu stát a čekat
s otevřenou náručí a snem,
že přes kaluže budu skákat

Cokoliv přivane další týden
já vůbec ničeho nebudu se bát
s tebou a tvým tichým stínem,
že přes bolístky budem se smát

Cokoliv připlaví další rok
já už snad budu život znát
spolu uděláme veliký krok,
že my dva budeme divadlo života hrát

Cokoliv se stane,
kdykoliv od doby
co se známe,
vím,že spolu máme život v hrsti
příteli
Autor shaakti, 22.05.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí