Anděl

Anděl

Anotace: Starý hodně starý ale upravený(za to se malinko stydim) ale jinak jsem opoměl andílka dát do svého svazečku veršů.

Křídla obepíná zář,
Vítr pozvedává vlas,
Přesto noc maskuje tvář,
Krásu neponičil čas.

V očích věčnost,
Křídla bílá jak lilie,
Na tváři vidím spěšnost,
Pak měsíc oblohu zalije.

Pírko padlo v zem,
On však za obzor dál pluje.
Pírko dokazuje, že to nebyl sen,
Když chladný vítr venku duje.
To anděl létá nad nocí,
Pro duše laskavé se navrací.
Autor Prousan77, 22.05.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí