Tak jsem odmaturovala

Tak jsem odmaturovala

Anotace: ...

Štěstí je jen bláhové přání člověka
je tím po čem touží co čeká
je tím co nikdy mít nebude
nikdy nepozná štěstí úplné
co zahřeje u srdce až poskočí
a slzy vyhrnou se mu do očí…
Jen ruka bude stále sama a ústa zůstanou němá
Jak prožít štěstí když sdílet s kým ho nemá
Slzy štěstí pak v slzy hoře se promění
Ach štěstí ty víš kde moře pramení…
To u očí skelných zrazených a mých
v těch dnech šťastných ale uplakaných
v těch dnech kdy ústa smát se měla
avšak ona rázem oněměla
Jen oči mluví co srdce trápí co ho bolí
ruka nepomůže ústa pomoc nedovolí
A duše skomírá jak plamen svíce
a rozbity jsou všechny okenice
a pokoj temný jako moje mysl…

Štěstí!

Ty ztratilo jsi pro mě smysl…
Autor pax.deora, 23.05.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí