Tužka

Tužka

Anotace: Životní zkušenost.

Tužka,pravidelně ořezávaná je v špičku,
člověk také pravidelně,
po pár pivech,rumech má ji za chviličku,
a tak každý po svém, i když ne vždy po svých,
ke svému si cíli supí,
a tam zjistí najednou ,
že jsou vlastně stejní,
že jsou tupí.
Autor Báček, 17.04.2005
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí