Sníh

Sníh

Anotace: Každý má něco, či někoho, kdo ho ničí...

Padá sníh do louže,
ve vodě se rozpouští.
Ona za to nemůže,
on jí to odpouští.

Ona to nechtěla,
aby tak skončil,
na výběr neměla,
skončila v konecích.

I když to nechtěla,
sníh rychle mizí,
viděla anděla
i ten však je cizí.

A sníh se rozpouští,
jak lidské city.
Nenávist probouzí
a za tím vším jsi ty.
Autor Mišpule, 23.05.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí