Chceš ještě se mnou být?

Chceš ještě se mnou být?

Anotace: ...:-)Zřete!

Čas kolem nás se rozpadá,
naše láska uvadá.
Naše životy se ubírají
opačným směrem,
já jsem sám a ty mým vzdáleným tělem.
Srdce tluče jako zvon v kostele,
chci si tě vtáhnout do postele.
Líbat tvé vlasy, s tebou hrát si,
ty jsi živým výtvorem ztělesněné krásy.
Chci tě zpátky,
půjdeme spolu vrátky lásky,
budeme se držet za ruce,
půjdeme na procházky.
Za námi bude luna,
láskou naše srdce vzplanula,
Kladu si často otázku:
Chceš ještě se mnou být?
Autor Tomáš Přidal, 24.05.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí