Prstíčky-První část

Prstíčky-První část

Anotace: Balada o vrahovi dětských prstíčků Chcete pokračování?

Tehdy, bylo to z rána
donesla se lidem ta nešťastná zpráva,
k večeru byl nalezeny malé dětské ručičky,
dvě malé, krvavé, s žádnými prstíčky.
Co se s nimi stalo
to je v policejním šetření
nikdo nemá nejmenší tušení.
Mrtvolku našel starý pán,
když tu hrůzu spatřil, strašně se polekal.
Ohavný nález byl tématem řeči,
maminky dětí ze strachu brečí.
Nepouští děti z domu, mají strach,
že přepadne je krutý vrah.
Kde se vrah skrývá nikdo neví,
pekelník co poroučí Zemi.

Konec první části
Autor Tomáš Přidal, 24.05.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí