Poslední tah

Poslední tah

Anotace: ...

Ocel vzít a nebo horké železo
a jedním tahem
otevřít peklo pod sebou.

V hrsti držet svůj osud
a smát se zítřku
i to se dá,
když už nic nepomáhá.

Vzdát se
a zahodit minulost
a mít klid už napořád.

S vodou se přátelit
a nebo se zemí být kamarád.
Prostě jen tak to udělat.
Jen tak...
...kvůli sobě.
Autor fijalka, 24.05.2007
Přečteno 244x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

píšeš hodně zajímavě

21.10.2007 12:21:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí