Černá smrt

Černá smrt

Anotace: Spíš jen takový výkřik... Dneska na dějepisu spolužák přednášel referát o moru, a tak jsem napsala tohle...

/HLAS LIDU/

Hej špinavý hlodavče
Ty smrtonosný kanče
Roznášels smrtelné zboží
Z vůle pekla či boží...

Okusovals naše prsty
Popelem lehli naše kosti
Když smrt nás rozložila
A naše těla se spálila...

Apokalypsa se blíží
A naše duše tíží
Hříchy i mrtví příbuzní
Když další umíráček zní...

Černá smrt si i nás našla
Branou smrti se s námi prošla...

______XXX
______XXX
___XXXXXXXXX
___XXXXXXXXX
______XXX
______XXX
______XXX
______XXX
____OOOOOOO
__OOOOOOOOOOO
_OOOOOOOOOOOOOO

/...už je to za námi.../
Autor Nikytu, 24.05.2007
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super pomník :) a báseň není výjmkou

27.05.2007 08:23:00 | wigi.sama

Pěkné - včetně pomníčku.

26.05.2007 23:48:00 | Theara

:))

24.05.2007 15:57:00 | niemante

Ty jo dobrý. Hlavně se mi líbí ten pomníček.

24.05.2007 13:21:00 | Hor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí