Miluji tě víc než ženu

Miluji tě víc než ženu

Anotace: Pro mého nejlepšího přítele

Já miluji tě víc než ženu,
vždyť přátelství je nad lásku.
Má i mnohem větší cenu,
mám pro tebe otázku:

"Miluješ mě víc než ženu?"
Autor Nowack, 24.05.2007
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí