Na dně sebe

Na dně sebe

Anotace: Jak hluboko muže šlověk spadnout?

Když spánek nepřichází
A já stále bdím
Život mi nevychází
Ale já už vím

Co nedaří se v životě
Člověk tolik postrádá
O lidské ochotě
Mnoho se vykládá

Však stejně jako láska
Poděla se kamsi
A přes srdce páska
Kde ty štěstí, kde jsi?

Stejně jako slepého se ptát
Zda - li viděl krásu nebe
Tak na pokraji stát
Na dně vlastního sebe

Tak se cítím v tomto okamžení
Štěstí uniká mi pryč
Spánek štěstím pro mě není
Když ke štěstí není klíč
Autor llussinka, 24.05.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí