KONSTATOVÁNÍ

KONSTATOVÁNÍ

Anotace: :-)

Už nám to kvete, už se vše zelená
já vůni jara jsem zcela zmámená!
Letos jej vítám s láskou v náručí
mé srdce se určitě moc rádo poučí,
že pokud je opětovaný cit,
nic hezčího nemůže být!!!

Se svým Sluníčkem rádi se máme.
Jak dlouho? Překvapit se necháme!
Zatím si užíváme vzájemného štěstí,
tak nám tu na literu držte pěsti!

Dnes už ale oba víme,
že životní poutí se navzájem provázíme.
Vlastníme pramen lásky,
který nemá ani KARLOVARSKÉ VŘÍDLO,
jsme výjimka, co potvrzuje pravidlo!

A jednou, až se naše cesty rozdělí,
už nebudeme si telefonovat každé pondělí,
přesto vzpomínka v srdci zůstane krásná,
na léta, která pro OBA byla šťastná!
Autor Dalimila, 18.04.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí