O co jde?

O co jde?

Anotace: každý má nějaký svůj příběh, něco, co není zjevné ...

ten, jež v sobě nosí tajemství,
důvěru špatně hledá,
nikomu ho nepoví,
ach, běda, běda ...

co stalo se, neprozradí,
cítí se osaměle?
světem bloudí?
nebo snad má srdce vřelé?

nikdo neví, nepozná,
kdo se bojí vstoupit,
čeká ho hlubina bezedná?
bude se v ní topit?

pod závojem se ukrývá,
pohled k zemi klopí
do očí se raději nedívá,
jen samoty se chopí...

samota černou mši tančí,
roztrhá, co ještě zbylo.
bez lásky, bude radši,
než by srdce znovu žilo?

závoj se tiše k zemi snáší,
prozřel pohled, co byl skryt,
děs do srdce to vnáší,
kdo byl tak moc bit?

kdo byl tak zlý,
že nářek neslyšel,
kdo zarazil kly,
pryč odešel ...

kdo vyrval z hrudi cit,
kdo sebral, každý vzdech,
kdo přetrhl k životu nit,
kdo řekl, měj je pech ...

prokletí,
ze dne na den sílí,
má černé okvětí,
a srdce jenom šílí ...

zlomí se? kouzlo
co svazuje mysl,
odejde zlo?
pozná skrytý smysl?
Autor rozinky, 25.05.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí