Sen je sen

Sen je sen

Anotace: budete to znát...nebo vám to určitě bude něco hodně připomínat...

Sen je sen
a ten i ten
je po ránu podveden.
Já nemám co ztratit,
já nemám vůbec nic.
Chci se k tobě vrátit,
miluji tě víc a víc.

Den je den
a ten i ten
je po noci podražen.
Já nemám co dát ti,
já nemám vůbec nic.
Chci s tebou večeřeti i spáti,
být s tebou stále víc.

Sen je den
a den je sen
každý je stále posmutněn.
Každý nemá co nabádnout ti,
každý nemá vůbec nic.
Musíš otázky si pokládati,
ale nedozvíš se víc....

Než, že sen je sen
a ten i ten
je po ránu podveden...
Autor Dindane, 25.05.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ze začátku jsem v tom viděl myšlenku a na konci jsem se v tom ztratil.

21.07.2007 22:16:00 | tuleby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí