Oslavy

Oslavy

Anotace: ...

Není co slavit.
Jaké vítězství?
Má povolnost...
strčila jsem ruce do kapes
a poslouchám
...sama v železné kleci.
Teď tykám si s nebem
a rozumím slze.
Dotkni se mě!
Po rozžhaveném prachu jdu bosa,
vsadila jsem štěstí...
přidělené za zásluhy o cizí neštěstí.
Autor fijalka, 25.05.2007
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život...

25.05.2007 14:17:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí