SMS

SMS

Anotace: sem nic psát nebudu, viz níže

Ťuk ťuk tady, ťuk ťuk tam,
nalevo, napravo, proč taky neťukám?
Jak schrnout život do 160ti znaků?
Napsat to bez zázraku.

Jen napsat ve zkratce myšlenku, kterou nikdo nepochopí.
Psát o ruce co nás nikdy neuchopí
a ve zkrácené době
zjistit, že vlastně píšem jen sami sobě.
Autor Myff, 25.05.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí