Tvář měsíce

Tvář měsíce

Anotace: Nevím láska, kde je, věřím tak jak píšu že když se tam dívám tak tě vidím. Hm nevím.

V koruně stromů lístek se zachvěje
Vítr lehce foukne opravdu jen zavěje
Blíží se podvečer a je čas ke spánku
Je pozdě i noc už má na kahánku.

Ležím pod jasnou oblohou,
boty vedle sebe, nemám je na nohou.
Ležím a dívám se do tváře měsíce.
Přemítám, kdo je tam, kdo asi dívá se.

Myšlenka, je jen planá nebo účelná
Má směr nebo zůstane němá?
Koukám a v kotouči té luny vidím tvář.
Ano je to krása je to pocit, jak svatozář.

Jen pohled do tváře prý měsíce?
Nevěřím, ale mě věřit se chce.
Že na druhé straně někdo je.

Věřit že se vidíme,
Až po ulici půjdeme, tak v pohledu
Jako by bez duše, ten odraz měsíce bude.
A spatřím anděla, tebe
věřím že dá mi tě samo nebe.
Autor RendyMCAir, 19.04.2005
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí