Zoufalství

Zoufalství

Anotace: pro tebe

Mé oči bloudí v prázdných ulicích,s tichou nadějí tě spatřit,tvoji tvář a aspoň chvíli se jí dotýkat.Mé tělo je ztracený.Ztracený,životem bez tebe,s každodením přáním,ať přicházející noc plná slz,je tou mou poslední.A žádná voda není dosti hluboká,žádný most není dosti velký,a žádná větev není dosti pevná,pro mě a mé zoufalství.
Autor Aluna, 27.05.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí