ACH JO!

ACH JO!

Anotace: .... to mám dnes den! Snad mě neodsoudíte :-)- muselo to jít ven!

Již téměř rok v životě dva muže mám.
Sama sebe se neustále ptám,
jak je to možné, že dva tu jsou,
o mou lásku nevědomky "bojujou".

Když doma se k bouři schyluje,
má myšlenka za druhým putuje.
Hledám útěchu a s ním chci hned být.
Proč? Vždyť i doma to mohu mít!

Nechce se mi řešit tyto otázky.
Užívám života na plné obrátky.
Láska nás zasáhla jako blesk z nebe
ty jsi tu pro mě, já pro tebe.

Jen ať to vydrží moc dlouho v tajnosti
a z toho souznění máme jen radosti!
Autor Dalimila, 19.04.2005
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí