bez názvu

bez názvu

ten hotel měl lázeň na chodbě
v podobě rezavý vany
kam jsme lezli jen my,
protože byli sami na patře,
Tys říkala Sumatře
a smála se tomu rýmu,
že jsme jako Robinzonka s Pátkem
na ostrově modrých tapet
plácala do vody a nechla skrápět
pěnou ty modrý stěny
a smála se mi,když dělal kapitána lodní lázně
bez trenek a bázně..
pak běhali po chodbách jako domorodci nazí
čekali až poslíček zmizí
abychom z ručníku natáhli plachty
a útesem kryti rychle vpluli
do přístavu z bílých dek
byl to věk modrých tapet
a pravěk mého života,
vzpomínka jak kopáčova lopata
vybaví mi Tvůj smích a pěnu na stěně
vidím Tě zřetelně v hotelu s rezavou vanou
v lázni modří tetovanou..
Autor vojtěch janeva, 28.05.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí