Strašný osud jedné dívky...

Strašný osud jedné dívky...

Anotace: tak, tohle je básnička, trošku morbidní ale je to teprve moje třetí dílo a první které dávám sem, tak snad se vám bude líbit...

Před dávnými časy, kdy zem byla ještě mladou,
žil v kraji král s dcerou velmi krásnou.
Nezasloužila si osud svůj,...

Jednou šla do lesa, na procházku..došla až k obrázku pany marie,
náhle však velký mrak Slunce zakryje,
vylekána předzvěstí blížící se bouře,
utíkala zpět..nevnímala louže,
bláto na ní stříkalo, dokonce déšť se pustil,
už vidí zámek náhle však...
chycena lanem za kotníky, neznámí muž,
záblesk dýky...amen...

Zemřela pod velkou lípou,
dnes tam má pomník s nakreslenou dýkou,
přesně ta co našla se na místě činu,
kde je však muž co nese vinu
...Nikdo ho už nikdy neviděl,...

Dodnes prý v lese tančí jako víla,
vstala z mrtvých, toť lesa síla.
Pláče po nocích, stýská se jí,
hledí k zámku, vídáme jí...
proč jí ten muž zabil??
Proč se tak krutě princezny zbavil??

To se už nikdo nedoví, snad jen bůh nám odpoví...
A teď už spěte, dobrou noc,...
Autor Laivindil, 28.05.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí