Scezené

Scezené

Anotace: a oranžové slzy

S hlavou na oranžovém lustru
slzy, co cením pravítkem
dávám vplen hroznům
jejichž síla
mne mate.

Mastnýma rukama
za zvuku violy
tvořím sochu země z keramiky

hlína se bortí
pod návalem žláz.

Všechno, kým jsem
a všechno co dělám
je jen střípek bezprizorních mezí
tam někde mezi poli
mne tyhle scezené, oranžové slzy
strašně bolí.
Autor Franti, 28.05.2007
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí