Dnešní

Dnešní

Anotace: ...napadla mě při skládání prádla... šetřím čas skládám i skádám hihi

Ráno jdu pro mne známou cestou,
míjím strom s růžovými kvítky,
vedu malou do školky,
za ostatními dítky.

Co dnešek přinese, bude překvapením.
Má práce, mé radosti i mé plány,
stokrát se vždy ještě změní,
i když byly předem dány.

Přitahujem si do života jen to co chceme
a když nejde vše tak jak by mělo,
říkám si, je to tvá chyba!
Asi se ti málo chtělo :-)
Autor Popelka, 19.04.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí