Vyplašený

Vyplašený

Anotace: No co k tomu dodat...Vymyšleno v tanečních :-)

Na obloze hvězdy září,
večer padl na město,
mladý chlapec s vážnou tváří
však přes srdce přenes to.

Trocha deště přišla zhora,
kapky záhy padly na plech,
chlapec hleděl zpoza dvora
na všechna ta světla v oknech.

Stíny padly k jeho tělu,
na čelo mu kapky buší,
rozletí se a zmizí v šeru,
to šero mu vzalo duši.

Jak Gulliver v zemi obrů
cítí se tu stojíc sám,
musím mu však přičíst k dobru,
že i plašší muže znám.

*** *** ***

Na obloze hvězdy září,
večer padl na město,
v suchu, v teple chlapec paří
se svou novou nevěstou...
Autor Niktor, 28.05.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí