Bázlivá

Bázlivá

Anotace: dávné bázně/ hyzdí básně

Bojím se snů,
co zůstanou ladem
i těch, co se splní.

Za hedvábnou škraboškou
nakysle zpívám o dávných dnech
kde zaváněl mi jarem vzduch

teď hnilobný dýchám podzim
/tahle melancholie mne ubíjí/
chci se smát, chci honit motýly
pod modrou oblohou
kam lidé nemohou
jen ty sny, padlé na oltář iluzí
smetávám je
jako vlasy pod holičským křeslem

/kadeře padaly dolů a zmíraly/

koule osudu se otáčela.
Autor Franti, 28.05.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí