Za sklem

Za sklem

Anotace: ...

To, co mi oblečou, nosím pokorně,
denně tu bez hnutí stojím toporně.

Ty hadry nosím, ač se mi hnusí.
Prý je to móda! Nejlepší kusy!

Navěky dělí mě od světa
průhledná skleněná paleta.

Lidé se zastaví, pohledem zavadí,
to, jak tu trpím, však nikdo z nich nevidí.

Nemohou vidět, vždyť jsou tak jiní.
Kdo by chápal figurínu ve výkladní skříni...?
Autor Eve, 19.04.2005
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí