Sebevrah

Sebevrah

Anotace: Věnováno Pavlovi..

Toužím vidět úsměv tvůj,
tak si pořád nestěžuj,
že jsi sám.

Tak se na mě podívej
a už polibek mi dej,
nebo dám!

Bez dechu si předčítám,
píšeš, že chceš navždy spát.
Snad dost rychle utíkám,
na střeše tě vidím stát
a svému osudu se smát..

Stojíš zády k hlubině,
tváříš se tak nevinně.
Prosím, stůj!

Dej mi ruku, pojď se mnou.
Dám ti nebe nade mnou.
Jsi jen můj.

Události nevnímám.
Spadl jsi. Však k nohám mým.
V náručí tě objímám.
Krev pro tebe vypotím.
Už tě nikdy nepustím...
Autor mozec, 29.05.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

?

22.01.2008 21:35:00 | pigeon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí