Jako volný pták...

Jako volný pták...

Anotace: tak trochu o mně...

Jako volný pták
létat si v iluzích
a dělat jen to,
co pozdějc nemrzí.

Nikoho netrápit,
i přestože by směla,
někoho milovat,
to by také chtěla.

Nikomu nevěřit,
i přesto, že by měla,
někomu pomáhat,
to by také chtěla.

Jako volný pták
létat si v iluzích
a dělat jen to,
co Tě pozdějc nemrzí.
Autor sanio, 29.05.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné,jen mi tam nesedí to"Nikoho netrápit,
i přestože by měla"-to jako že by měla někoho trápit?

03.06.2007 18:52:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí