Boj o moc – Noc a Den

Boj o moc – Noc a Den

Anotace: Boj o moc – Noc a Den

Boj o moc – Noc a Den

V krajině zapadlých stínů setkává se s nocí den.
Tajemství je mezi nimi ukryto, v moci mají každý zbraň.
Tu dvakrát za ten čas - dychtivě se Slunce dere ven.
Nastává boj – který stín věnuje druhému svojí daň?

S mečem v ruce vrhá se na Noc Den. …
Stín podobá se tělu, jež upadá a znovu vstane.
Nedá se zmást ani jeden, chtějí prožít jen ten Sen –
Sen, že světu vládne pouze jeden a druhý pod ním padne.
Autor Dekadence, 29.05.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí